top of page
Biz Kimiz?

Selaam! Biz yolları ortaokulda kesişen iki dostuz. Şu an farklı üniversitelerde okusak da, ortak bir hayalimizi gerçekleştirmek için iki kafadar bir serüvene başlıyoruz. Bu bizim hayalimiz ancak hayaller paylaştıkça güzeldir. O yuzden size bir teklifimiz var. Bizimle bol gezmeli, eğlenmeli, öğrenmeli bu serüvene katılmak ister misiniz? Bu serüvene birlikte çıkacağınız yol arkadaşlarınızı tanımanızı isteriz.  

Ben Zeynep, Tevfik Fikret Lisesi'nden mezun oldum. Şu an Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde okuyorum. 14 yaşımdayken eve gelen fotoğraf makinesini elime alıp günbatımı fotoğrafları çekmeye başladığımdan beri amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. 4 yaşımdan beri voleybol, futbol, oryantiring ve yüzme gibi birçok spor dalıyla ve halk danslarıyla uğraştım. Kitap okumayı, yeni yerler keşfetmeyi, müzik dinlemeyi ve doğayla baş başa kalmayı seviyorum.

Ben Yaren, Tevfik Fikret Lisesi'nden mezun oldum. Şu an Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyorum. İletişim sektöründe olmayı küçük yaşlardan beri istiyorum. Bu sektörle tanışmam ilkokuldaki bir dergide yazımın yayınlanması ile gerçekleşti. En büyük hobim okumak; bu yüzden hobimle ilgili bir meslek seçtiğimi düşünüyorum. Bunlara ek olarak 5 yaşımda dansa başladım. Modern, Latin, Halk oyunları gibi pek çok dalda eğitim aldım. Dans benim hayatım, belki de bu yüzden "Kadın Kokusu" en sevdiğim film.

Peki Ne Yapacağız?

Önceliğimiz Ankara’da gezilecek yerler ve Ankara’daki etkinliker olmak üzere, sizlerle seyahat ve edebiyat alanında yazdığımız yazıları ve çektiğimiz fotoğrafları paylaşacağız. Bunlara ek olarak, gerçekleştirdiğimiz röportajlar da sayfamızda yer alacak. İster kahvenizi yudumlarken, ister uyukuya dalmadan hemen önce, ister ders arasında, ister iş molasında, BAŞTAN UCA ekibi olarak sadece bir tık uzağınızdayız.

 

Umarız serüvenimize dahil olur ve keyif alırsınız. 

Bol okumalar, bol gezmeler!
bottom of page